Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Ajankohtaista

loime.fi 16.2.2022

Haemme klinikkaeläinhoitajaa

Haemme klinikkaeläinhoitajaa

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva nuori, itsenäinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka.

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme että olet jo valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi, ja että olet halukas kehittämään sekä omaa että klinikkamme ammatillista osaamista. Arvostamme että klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi haluat olla aktiivisesti kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.

Klinikkamme työvuorot ovat arkisin klo 7:30-20.

Tarjoamme hyvät työtilat ja -välineet, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan, kokemuksesta ja osaamistasosta riippuen 2200 €/kk (2 v työkokemus) - 2500 €/kk (10 v työkokemus, tai erikoisammattitutkinto). Työsuhde-etuina tarjoamme ePassin (400 €/v). Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssä. Kullakin työntekijällä on oma henkilökohtainen koulutusbudjetti.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja ja pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (kts. esittelyvideo https://www.youtube.com/embed/Ng6550e4SRI , tai www.loime.fi)

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 15.3.2022 mennessä sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi


« Takaisin