AVOIMET TYÖPAIKAT

Töitä tarjolla!

Haemme vahvistusta iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

 

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva yksityinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka. Klinikallamme työskentelee 8 eläinlääkäriä sekä 8 klinikkaeläinhoitajaa tai avustajaa.

Haemme iloisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista ja olla aktiivisesti mukana kehittämässä yrityksen yhteistä, avointa työkulttuuria. Haemme valmista klinikkaeläinhoitajaa, emmekä tällä hetkellä pysty tarjoamaan oppisopimuspaikkaa.

Klinikkaeläinhoitajan työvuorot asettuvat arkisin klo 7:30–20 välille, kahteen vuoroon. Työ on monipuolista eläinlääkärin työparina toimimista sekä asiakaspalvelua. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja, pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita.

Tarjoamme sinulle osaamisen ja kokemuksen mukaisen palkan, alkaen 2300 €/kk, Epassin (400€/vuosi), laajat työterveyspalvelut, hyvän vakuutusturvan (sairauden hoitokulu ja vapaa-ajan tapaturma) sekä koulutusmahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseksi. Lisäksi saat kattavat henkilökuntaedut mahdollisen oman lemmikkisi hoitoon ja tarvikeostoihin.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta. Lisätietoja meistä löytyy osoitteesta www.loime.fi

Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 20.06.2024 mennessä sähköpostiin sini.siitonen@loime.fi ja tero.skytta@loime.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

.

 

TYÖHARJOITTELU

Eläinlääkärin työharjoittelu

Voit tulla meille suorittamaan eläinlääketieteen lisensiaatti -tutkintoon sisällytettävän työharjoittelujakson.

Kysy lisää:
sini.siitonen@loime

 

Eläintenhoitajan työharjoittelu

Jos olet opiskelemassa maatalousalan perustutkintoa tai eläintenhoitajan ammattitutkintoa, voit hakea meille työharjoitteluun.

Harjoittelujakso on osa eläintenhoitajan perustutkintoa ja eläintenhoitajan ammattitutkintoa. Hoitajiemme opastuksella pääset harjoittelijana mukaan klinikkamme arkeen oman osaamistasosi mukaisesti. Käytännön työssä opit eläinlääkärin avustamista toimenpiteissä, laboratorio- ja röntgentyöskentelyä, asiakaspalvelua jne.

Harjoittelijoita opastaessamme haluamme kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalvelutaitoihin, huolellisuuteen ja täsmällisyyteen työtehtävien suorittamisessa, potilasturvallisuuteen, työturvallisuuteen ja aseptisiin työskentelytapoihin.

Jos haluat meille harjoitteluun, lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä halutessasi CV, sähköpostilla osoitteeseen info@loime.fi Kysy harjoittelupaikkaa mahdollisimman ajoissa! Kutsumme papereiden perusteella haastatteluun harjoittelupaikkaa hakevat.