AVOIMET TYÖPAIKAT

Töitä tarjolla!

Haemme vahvistusta iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

 

Haemme asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen tai äitiysloman sijaista

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva yksityinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka. Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä 6 eläinlääkäriä ja 6 klinikkaeläintenhoitajaa tai avustajaa.  

Haemme iloisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä, avointa ja vastuuntuntoista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen tai äitiysloman sijaista. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Asiakaspalvelutyö eläinklinikalla vaatii paineensietokykyä, tilannetajua asiakkaan kohtaamisessa sekä halua kehittää omaa osaamista. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä eläinten parissa työskentelystä.

Työvuorot asettuvat arkisin klo 7:30–20 välille, kahdessa vuorossa.  Asiakaspalvelijan työ klinikalla sisältää mm. ajanvarausta, rehumyyntiä ja laskutusta, sekä klinikkaeläinhoitajan ja eläinlääkärin avustamista.

Palkkaus sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaiseksi. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja hyvinvointietuuden (ePassi) sekä henkilökuntaedut oman lemmikin hoidosta.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (kts. esittelyvideo osoitteessa www.loime.fi). Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostiin tero.skytta@loime.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva yksityinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka. Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä 6 eläinlääkäriä ja 6 hoitajaa.

Haemme iloisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ja/tai äitiysloman sijaista. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista ja olla aktiivisesti mukana kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille. Ensisijaisesti haemme valmistunutta ja/tai kokemusta omaavaa klinikkaeläinhoitajaa. Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan oppisopimuspaikkaa.

Klinikkaeläinhoitajan työvuorot asettuvat arkisin klo 7:30–20 välille, kahdessa vuorossa. Työ on monipuolista eläinlääkärin työparina toimimista sekä asiakaspalvelua. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja, pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita. 

Tarjoamme sinulle osaamisen mukaisen, erton suositukset ylittävän palkan, liikunta- ja hyvinvointiedun (epassi) sekä koulutusmahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseksi. Lisäksi saat kattavat henkilökuntaedut mahdollisen oman lemmikkisi hoitoon ja tarvikeostoihin.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta.

Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostiin sini.siitonen@loime.fi ja tero.skytta@loime.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

TYÖHARJOITTELU

Eläinlääkärin työharjoittelu

Voit tulla meille suorittamaan eläinlääketieteen lisensiaatti -tutkintoon sisällytettävän työharjoittelujakson.

Kysy lisää:
sini.siitonen@loime

 

Eläintenhoitajan työharjoittelu

Jos olet opiskelemassa maatalousalan perustutkintoa tai eläintenhoitajan ammattitutkintoa, voit hakea meille työharjoitteluun.

Harjoittelujakso on osa eläintenhoitajan perustutkintoa ja eläintenhoitajan ammattitutkintoa. Hoitajiemme opastuksella pääset harjoittelijana mukaan klinikkamme arkeen oman osaamistasosi mukaisesti. Käytännön työssä opit eläinlääkärin avustamista toimenpiteissä, laboratorio- ja röntgentyöskentelyä, asiakaspalvelua jne.

Harjoittelijoita opastaessamme haluamme kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalvelutaitoihin, huolellisuuteen ja täsmällisyyteen työtehtävien suorittamisessa, potilasturvallisuuteen, työturvallisuuteen ja aseptisiin työskentelytapoihin.

Jos haluat meille harjoitteluun, lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä halutessasi CV, sähköpostilla osoitteeseen info@loime.fi Kysy harjoittelupaikkaa mahdollisimman ajoissa! Kutsumme papereiden perusteella haastatteluun harjoittelupaikkaa hakevat.