Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Ajankohtaista

loime.fi 10.11.2020

Eläinklinikka Loimen käytävä-galleria

TAIDENÄYTTELY 23.10.31.12.2020
Tarja Heilimö: Herkkyys ja voima

Eläinklinikka Loimen käytävä-galleria
Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta

Olen taidegraafikko, työskentelen Etelä-Karjalan taiteilijaseuran Grafiikan pajalla Lappeenrannan Linnoituksessa, ja asun Taipalsaaren Vehkataipaleella.

Näyttelyn teokset ovat uniikkeja akryylimaalauksia ja kaiverruksia mänty- tai koivuvanerille. Työprosessi on hidas: maalausta, pesua, hiertämistä, talttakaiverrusta, maalausta…

Mukana on myös muutamia öljyväripuupiirroksia, joissa teos kaiverretaan vanerille, siihen telataan öljyväri ja kuva vedostetaan painopaperille käsikäyttöisellä syväpainoprässillä.

Aiheet ovat luonnosta, karhuja, korentoja, kotkia, susia…

Ilmaisuni on ekspressiivistä ja monikerroksellista. Työni ovat esteettisiä ja aiheet usein katsojalle helposti lähestyttäviä, mutta teoksiin kuuluu aina säröt, salaperäisyys ja syvällisempi merkitys, jossa katsojalle jää vapaus omaan tulkintaan.

Koen taiteen olevan merkittävä yksilöön ja yhteiskuntaan vaikuttava kieli. Taiteeni hyvinvointia tuottavaan näkökulmaan vaikuttaa pitkä työurani työterveyshoitajana. Taiteilijana olen ohjannut myös grafiikan työpajoja kaiken ikäisille ja pyrkinyt kehittämään uusia yksinkertaisia grafiikan menetelmiä.

Jäsenyydet:
Suomen Taidegraafikot
Suomen Puupiirtäjät
Etelä-Karjalan Taiteilijaseura

Puh 040-8369883
heilimo.tarja@gmail.com


« Takaisin