Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Koronainfo

Epidemiatilanteesta ja Eksote:n, THL:n sekä Työterveyslaitoksen suosituksista johtuen olemme päivittäneet koronaohjeistuksen.

Ohjeistuksen tarkoituksena on suojata sekä henkilökuntaamme että asiakkaitamme koronavirustartunnoilta.

 1. Flunssaoireinen saattaja
 • Jos sinulla on flunssaoireita tai olet koronakaranteenissa, pyri saamaan lemmikillesi toinen, terve saattaja. Jos tämä tuottaa ongelmaa, ole etukäteen yhteydessä klinikalle, niin voimme sopia järjestelyt potilaan tutkimiseksi ja hoitamiseksi.
 1. Käsihygienia
 • Kun tulet sisään klinikalle, automaattiannostelulla toimiva käsien desinfiointipullo on tulosuunnassa vasemmalla, lattiatelineessä. Ole hyvä ja käytä käsidesiä kun saavut klinikalle!
 1. Turvaväli
 • Turvaväli muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaan on yleisen suosituksen mukainen, noin 2 metriä
 1. Kasvomaski
 • Kasvomaskin käyttö ei ole pakollinen, mutta suosittelemme käyttämään kasvomaskia aina kun asioit klinikan sisätiloissa, varsinkin silloin kun lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista.
 • Ota mukaan oma kasvomaski. Jos saattajalla ei ole omaa maskia, hoitaja luovuttaa sen tarvittaessa.
 1. Varatulle ajalle saapuminen
 • Yritämme edelleen välttää ruuhkia odotustilassa. Toivomme että saavutte klinikalle vain joitakin minuutteja ennen varattua aikaa, jotta odotusaika sisäänkirjautumiseen jäisi mahdollisimman lyhyeksi. Kun sinut on kirjattu sisään, sinut ohjataan tutkimushuoneeseen niin pian kuin mahdollista.

Klinikalla ollessasi noudata hoitajien antamia ohjeita! Ohjeet voivat muuttua epidemiatilanteen muuttuessa.

Voit tarkistaa viimeisimmät Eksote:n ohjeet netistä.


Nettiajanvaraus