Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Hintaesimerkkejä

Kaikki eläinlajit

Rokotukset
39 € + rokotteen / rokotteiden hinta, joka vaihtelee yleisimmin käytettyjen rokotteiden kohdalla välillä 4,64-13,46 €.

saman omistajan seuraavat
30 € + rokotteen / rokotteiden hinta

Mikrosirun asennus
31 €  muun toimenpiteen yhteydessä

Lemmikkipassi
31 € muun toimenpiteen yhteydessä

Pentuetarkastus
61 € ensimmäinen
12 € seuraavat

Pentuetarkastus ja mikrosirun asennus (sis. ilmoittamisen Suomen Kennelliittoon)
94 € ensimmäinen
28 € seuraavat

Koirat

Narttukoiran sterilointi, 10-30 kg
420-490 €
hintaan vaikuttaa eläimen paino: lääkkeiden ja tarvikkeiden määrä on suhteessa eläimen kokoon, hinta sisältää kontrollikäynnin leikkauksen jälkeen

Uroskoiran kastrointi, 10-30 kg
285-330 €
hintaan vaikuttaa eläimen paino: lääkkeiden ja tarvikkeiden määrä on suhteessa eläimen kokoon, hinta sisältää kontrollikäynnin leikkauksen jälkeen

Tiineysultraus
84 €

Tiineysröntgen
105,40 €

Kissat

Naaraskissan sterilointi
150 €

Uroskissan kastrointi
84 €

Kanit, jyrsijät ja näätäeläimet

Kanin / marsun / fretin sterilointi
220-250 €

Kanin / marsun / fretin kastrointi
176-186 €

 

HUOM! Esimerkkihinnat ovat ei sitovia, suuntaa-antavia hintoja. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Isoimmissa toimenpiteissä kannattaa aina pyytää erikseen hinta-arvio!

Hinnoitteluperusteet

Hinnoitteluperusteena on toimenpiteen vaativuus ja / tai siihen käytetty aika sekä käytetyt lääkkeet ja tarvikkeet. Mikäli eläin joudutaan rauhoittamaan esimerkiksi käsiteltävyyden tai kivun vuoksi, hinta on luonnollisesti korkeampi kuin rauhoittamatta tehtäessä.

Perustoimenpiteiden,  kuten rokotukset ja rutiinileikkaukkaukset, hinta voidaan arvioida / antaa tarkasti. Monasti epämääräisesti oireilevan eläimen taudin diagnosoiminen etenee asteettain. Etukäteen tarkan hinta-arvion antaminen on mahdotonta ennen kuin potilas on tutkittu ja päätetty yhteisesti omistajan kanssa, kuinka tilanteessa edetään. Tutkimus- ja hoitotoimenpiteiden laajuus neuvotellaan siis etukäteen omistajan kanssa, jotta vältyttäisiin yllätyksiltä.

Viikonlopun päivystysajoista perimme lauantaina 100%:n toimenpidekorotuslisän.


Maksutavat

Maksutapoina klinikallamme käyvät käteinen, luotto- ja pankkikortti. Laskutusvaihtoehtoina ovat Loime-tili ja Jousto-luotto joista voitte lukea lisää vasemman puoleisesta valikosta.


Suorakorvauspalvelut

Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelut. Maksat eläinlääkärikuluista vain omavastuuosuuden ja vakuutusyhtiösi maksaa vakuutuksesta korvattavan osuuden suoraan eläinklinikallemme.

LähiTapiolan suorakorvauspalvelu on toiminnassa arkisin kello 9–17, Agrian arkisin kello 9–16.30. Ilta-aikaan ja viikonloppuisin vakuutuskorvausta voi hakea lähettämällä vakuutusyhtiöllesi normaalisti vahinkoilmoituksen.

Suorakorvausta varten tarvitset eläinlääkärikäynnille mukaasi eläimen vakuutusnumeron.


Peruutukset

Ajanvarauksen peruutus tulee tehdä puhelimitse vähintään 24 h ennen vastaanottoaikaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 31 €.