Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Royal Canin

Klinikallamme myydään Royal Canin Anallergenic koirien ja kissojen erikoisruokavalioita.

Royal Canin Veterinary Diet Canine Anallergenic on täysravinto vakavista allergiaoireista kärsiville koirille ja kissoille. Sopii eliminaatiodieettiin, sisältää proteiineja, joilla on alhainen molekyylipaino.

Suosittelemme eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käytön aloittamista. Noudata eläinlääkärin antamia ruokintasuosituksia.

Ruoka-aineallergiaa tai intoleranssia epäiltäessä ruokavalio muutetaan ilman siirtymävaihetta.
Käytä Royal Canin Anallergenic -ruokavaliota 3-8 viikon ajan. Jos intoleranssin oireet häviävät, täysravintoa voidaan käyttää jatkuvasti.

Lisätietoja:

https://www.royalcanin.fi/content/search?SearchText=anallergenic

 

Koirat

Royal Canin Anallergenic koiran kuivaruoka on koiran erikoisruokavalio aikuisille koirille, jota käytetään

 • eliminaatiodieettinä
 • suolistotulehduksen hoitoon (IBD)
 • ruoka-aineintoleranssiin
 • ruoka-aineallergia, johon liittyy ruoansulatuksen tai ihon oireilua.


Royal Canin Anallergenic -koiranruoka on tarkoitettu vähentämään intoleranssia tietyille ainesosille ja ravintoaineille. Ainutlaatuisessa koostumuksessa on suljettu pois ruoka-aineallergian lähteet ja valmistusprosessissa raaka-aineita ei ole päästetty kosketuksiin allergeenien kanssa.
 

 • Hydrolysoidut proteiinit: Valikoidut, hydrolysoidut valkuaisainelähteet vain vapaita aminohappoja sekä oligopetidejä, joilla on erittäin pieni molekyylipaino. Tämä vähentää elimistön reagoimista ravintoaineisiin allergiaoireilla.
 • Ihon suoja: Patentoitu ravintoaineyhdistelmä vahvistaa ihon suojaominaisuuksia.
 • Erityinen antioksidanttiyhdistelmä: Patentoidun synergistisen antioksidanttiyhdisteen ansiosta vähentää vapaiden radikaalien vaikutuksia.


KOOSTUMUS: maissitärkkelys, molekyylipainoltaan alhainen hydrolysoitu höyhenjauho (aminohappojen ja oligopeptidien lähde), kopraöljy, soijaöljy, kivennäisaineet, kasvikuidut, sikurikuitu, frukto-oligosakkaridit, kalaöljy, sitruunahapoilla esteröityjen rasvahappojen mono- ja diglyseridit, eläinrasva, isosamettikukkauute (luteiinin lähde).

HUOM! Ei sovi koiranpennuille, tiineille tai imettäville emoille eikä koirille, joilla on pankreatiitti tai hyperlipidemia.

 

Kissat

Royal Canin Anallergenic Cat on kissan erikoisruokavalio kissan ruoka-aineallergiaan. Sopii kissan ruokavalioksi seuraavissa yhteyksissä:

- eliminaatiodieetti

- suolistotulehduksen hoito (IBD)

- ruoka-aineintoleranssi

- ruoka-aineallergia, johon liittyy ruoansulatuksen tai ihon oireilua.
 
Ainutlaatuinen koostumus vähentää intoleranssia tietyille ravintoaineille ja ainesosille. Kissan Anallergenic -kuivaruoassa on suljettu pois kaikki mahdolliset ruoka-aineallergeenit ja tuotantoprosessissa on huolehdittu, että ravintoaineet eivät pääse kosketuksiin allergialähteiden kanssa. Anallergenic-kissanruoka testataan DNA-testillä, jolla varmistetaan, että ruoka ei ole kontaminoitunut proteiineista.

 • Hydrolysoidut proteiinit: Valikoidut, hydrolysoidut (erittäin pieneksi pilkotut) valkuaisainelähteet vain vapaita aminohappoja sekä oligopetidejä, joilla on erittäin pieni molekyylitaso. Tämä vähentää elimistön reagoimista ravintoaineisiin allergiaoireilla.
 • Ihon suoja: Patentoitu ravintoaineyhdistelmä vahvistaa ihon normaalia toimintaa ja ehkäisee kuivumista.
 • Erityinen antioksidanttiyhdistelmä: Patentoidun synergistisen antioksidanttiyhdisteen ansiosta vähentää vapaiden radikaalien vaikutuksia.
 • Erittäin maistuva ja helposti sulava.
 • Ehkäisee kissan virtsakiviä (struviitti- ja kalsiumoksalaattikiviä)


KOOSTUMUS: maissitärkkelys, molekyylipainoltaan alhainen hydrolysoitu höyhenjauho (aminohappojen ja oligopeptidien lähde), kopraöljy, soijaöljy, kasvikuidut, kivennäisaineet, eläinrasva, kalaöljy, sikurikuitu, frukto-oligosakkaridit, maltodekstriini, sitruunahapoilla esteröityjen palmitiini- ja steariinihappojen mono- ja diglyseridit, dekstroosi, isosamettikukkauute (luteiinin lähde). Valkuaisainelähde: mole- kyylipainoltaan alhainen hydrolysoitu höyhenjauho (aminohappojen ja oligopeptidien lähde). Hiilihydraattilähde: maissitärkkelys.

HUOM! Ei sovi kissanpennuille, tiineille tai imettäville emoille eikä kissoille, joilla on pankreatiitti tai hyperlipidemia.