Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi
Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi

Me

Tuula Hyyrynen


Eläinlääketieteen lisensiaatti, tarttuvien tautien erikoiseläinlääkäri

 

Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1986 Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta Helsingistä, jonka jälkeen olen suorittanut tarkastuseläinlääkäri- ja elintarvikehygieenikkotutkinnot, sekä tarttuvien tautien erikoiseläinlääkäritutkinnon. Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan patologian ja parasitologian, sekä epidemiologian osastolla tekemäni erikoistumisen syventävän opintokokonaisuuden aihepiireinä olivat tarttuvien tautien lääkehoito (mukaan lukien mikrobi- ja loislääkeresistenssi) ja loistautien epidemiologia, diagnostiikka ja ennaltaehkäisy.

 

Työurastani pääosan olen toiminut pieneläinpraktikkona yksityisvastaanotoilla (Malminkartanon eläinlääkärivastaanotto Ay ja Kannelmäen eläinlääkärit Oy), joiden perustajajäsen olen ollut. Seitsemän vuoden ajan ennen maalle muuttoa toimin Vantaan kaupungin pieneläinpraktiikkaa tekevänä sopimuseläinlääkärinä. Työhöni kuului normaalin vastaanottotyön lisäksi Vantaan kaupungin pieneläinpäivystys 2-3 kertaa viikossa. Ennaltaehkäisevän terveydenhuoltotyön ja laboratoriodiagnostiikan lisäksi pehmytosakirurgia on lähellä sydäntäni.

 

Tuotantoeläinten terveydenhuoltoon liittyvää osaamista olen kerryttänyt erikoistumiskoulutuksen lisäksi toimiessani elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tarkastuseläinlääkärinä ja osallistumalla erityisesti lampaiden terveydenhuoltokoulutuksiin, sekä huolehtimalla oman lammaskatraamme terveyden- ja sairaanhoidosta.


Osmo Hyyrynen

Klinikkamanageri

 

Olen eläinklinikka Loimen toinen perustajajäsen. Koulutukseltani olen maatalous- metsätieteiden maisteri, ympäristömikrobiologi. Hoidan klinikan perustamisvaiheessa klinikkamanagerin tehtäviä, joihin kuuluu mm. asiakaspalvelun sujuvuus, klinikan jokapäiväisen toiminnan tuki, toiminta- ja investointisuunnitelmien laadinta, palveluiden kysynnän mukainen resursointi, sekä henkilöstön työtyytyväisyydestä huolehtiminen. Tarvittaessa avustan myös eläinten hoidossa.

 

Lisäksi teen konsultointitöitä Loime Oy:n omistamassa ympäristöalan firmassa VesEco (veseco.fi).


Tiina Salminen


Eläinlääketieteen lisensiaatti

 

Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2014 Helsingin yliopistosta. Eläinklinikka Loimessa olen ollut töissä syyskuusta 2018. Valmistumisen jälkeen olen ollut töissä päivystävällä pieneläinklinikalla Oulussa pari vuotta sekä tehnyt sijaisuuksia kunnissa ja pieneläinklinikoilla eri puolilla Suomea.

 

Eläimet ovat pienestä pitäen olleet minulle tärkeitä ja kotona on aina ollut koiria. Olen harrastanut aiemman koirani kanssa agilityä. Tällä hetkellä minulla ei ole omia eläimiä, mutta haaveissa on hankkia. Harrastuksiini kuuluu myös liikunta ja luonto.


Sini Siitonen


Eläinlääketieteen lisensiaatti

 

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2008. Eläinklinikka Loimessa aloitin vuoden 2019 alussa ja sitä ennen työskentelin Imatran kaupungineläinlääkärinä Parikkalan eläinlääkärivastaanotolla 10 vuoden ajan.

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat sisätautidiagnostikka sekä ortopediset potilaat. Teen myös akupunktiohoitoja lähinnä kipupotilaille (esim. selkäongelmat, nivelrikko). Uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

 

Vapaa-aika kuluu lasten, koiran ja kissan kanssa touhuillessa. Harrastan myös ratsastusta, musiikkiteatteria ja kaikenlaista muutakin musisointia.


Katri Tirkkonen


Klinikkaeläinhoitaja

 

Eläinten parissa työskentely on ollut haaveenani ja tähtäimenä pikkutytöstä lähtien. Klinikkatyöskentelyyn pääsin tutustumaan jo 9-luokkalaisena, kun suoritin TET-harjoittelun ja kahden viikon kesätyöjakson Kajaanin kunnaneläinlääkärin vastaanotolla.
Ylioppilaaksi kirjoitin Kajaanin lukiosta keväällä 2011, ja syksyllä 2012 aloitin eläinhoitajaksi opiskelun Kainuun ammattiopistossa. Opiskelut painottuivat pieneläimiin ja suurimman osan harjoitteluista tein tuolloinkin eläinlääkärin vastaanotolla. Tutuksi tulivat myös tavallisimmat talli- ja navettatyöt koulun tilalla työskennellessä.
Valmistuttuani perustutkinnosta pääsin heti seuraavana syksynä aloittamaan erikoistumisopinnot klinikkaeläinhoitajaksi Ylä-Savon ammattiopistossa Iisalmessa, ja ammattinimikkeen sain suoritettuani näytön hyväksytysti marraskuussa 2015. Ensimmäinen vakituinen työpaikka löytyi nopeasti Loimesta, ja täällä pääsin aloittamaan tammikuussa 2016.

 

Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä uuteen kotikaupunkiin tutustuen. Omia lemmikkieläimiä minulla ei tällä hetkellä ole, mutta haaveissa olisi jossain vaiheessa hankkia kaveriksi koira. Tai useampi, ja miksei kissakin… ja kani!


Valeria Sevrjugina


Klinikkaeläintenhoitaja, opiskelija

 

Valmistuin eläintenhoitajaksi Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolta, Kokemäellä keväällä 2017. Aloitin Eläinklinikka Loimessa oppisopimuksella helmikuussa 2018. Työkokemusta löytyy myös eläinkaupoista, navetasta, koirahoitolasta sekä löytöeläintalosta. 

 

Olen kotoisin Helsingistä. Lappeenrantaan muutin toukokuussa 2018. Suomen lisäksi puhun englantia ja venäjää. 

Perheeseni kuuluu minun lisäksi kaksi nuorta valkoistapaimenkoira narttua ja yksi kissa. Haaveissa olisi joskus parta-agaman tai leopardigekon hankinta. Koirien kanssa lenkkeilyn ja puuhailun lisäksi harrastan ratsastusta ja uintia. 


Anniina Ahlqvist


Klinikkaeläintenhoitaja

 

Olen valmistunut helmikuussa 2018 klinikkaeläintenhoitajaksi Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistosta Tampereelta. Täällä Loimessa olen työskennellyt lokakuusta 2017 asti. Aikaisempia opintoja minulla on ollut ylioppilastutkinto vuodelta 2013 ja maataloustalan perustutkinto (eläintenhoidon osaamisala) vuodelta 2016. Olen ollut työharjoitteluissa opiskelujen aikana eläinkaupassa, tallillla, navetassa ja kolmella eri eläinklinikalla.

Olen kotoisin Imatralta. Lemmikkejä on ollut melkein koko elämäni ajan ja tällä hetkella arkea ilahduttaa kääpiöluppa Pelle ja koira Luna. Harrastuksina on ratsastus, jota olen harrastanut melkein 15 vuotta.Eläinklinikka Loime
 Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta
 010 505 6750
 info@loime.fi