Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi
Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi

Me

Tuula Hyyrynen


Eläinlääketieteen lisensiaatti, tarttuvien tautien erikoiseläinlääkäri

 

Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1986 Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta Helsingistä, jonka jälkeen olen suorittanut tarkastuseläinlääkäri- ja elintarvikehygieenikkotutkinnot, sekä tarttuvien tautien erikoiseläinlääkäritutkinnon. Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan patologian ja parasitologian, sekä epidemiologian osastolla tekemäni erikoistumisen syventävän opintokokonaisuuden aihepiireinä olivat tarttuvien tautien lääkehoito (mukaan lukien mikrobi- ja loislääkeresistenssi) ja loistautien epidemiologia, diagnostiikka ja ennaltaehkäisy.

 

Työurastani pääosan olen toiminut pieneläinpraktikkona yksityisvastaanotoilla (Malminkartanon eläinlääkärivastaanotto Ay ja Kannelmäen eläinlääkärit Oy), joiden perustajajäsen olen ollut. Seitsemän vuoden ajan ennen maalle muuttoa toimin Vantaan kaupungin pieneläinpraktiikkaa tekevänä sopimuseläinlääkärinä. Työhöni kuului normaalin vastaanottotyön lisäksi Vantaan kaupungin pieneläinpäivystys 2-3 kertaa viikossa. Ennaltaehkäisevän terveydenhuoltotyön ja laboratoriodiagnostiikan lisäksi pehmytosakirurgia on lähellä sydäntäni.

 

Tuotantoeläinten terveydenhuoltoon liittyvää osaamista olen kerryttänyt erikoistumiskoulutuksen lisäksi toimiessani elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tarkastuseläinlääkärinä ja osallistumalla erityisesti lampaiden terveydenhuoltokoulutuksiin, sekä huolehtimalla oman lammaskatraamme terveyden- ja sairaanhoidosta.


Osmo Hyyrynen

Klinikkamanageri

 

Olen eläinklinikka Loimen toinen perustajajäsen. Koulutukseltani olen maatalous- metsätieteiden maisteri, ympäristömikrobiologi. Hoidan klinikan perustamisvaiheessa klinikkamanagerin tehtäviä, joihin kuuluu mm. asiakaspalvelun sujuvuus, klinikan jokapäiväisen toiminnan tuki, toiminta- ja investointisuunnitelmien laadinta, palveluiden kysynnän mukainen resursointi, sekä henkilöstön työtyytyväisyydestä huolehtiminen. Tarvittaessa avustan myös eläinten hoidossa.

 

Lisäksi teen konsultointitöitä Loime Oy:n omistamassa ympäristöalan firmassa VesEco (veseco.fi).


Sandra Holmström


Eläinlääkäri

 

Olen valmistunut alkukesästä 2017 Viron Maatalousyliopistosta Eläinlääkäriksi. Eläinklinikka Loimessa olen työskennellyt toukokuusta 2016 alkaen.

 

Ennen Loimeen tuloa olen suorittanut kouluun liittyviä pieneläinharjoitteluita eri klinikoilla Tartossa, Turussa, Fiskarsissa, sekä yliopistollisessa pieneläinsairaalassa Helsingissä. Aiemmin työskentelin myös hetken hevosten parissa Saksassa

 

Meillä on aina ollut perheessä koiria, sekä aikoinaan myös hevosia, mistä intohimoni eläimiin onkin lähtöisin. Tällä hetkellä arkeani pyörittää kanssani kaksi jack russel-narttua. Vapaa-aikani menee pitkälti koirien kanssa lenkkeillessä, johon Saimaan kauniit järvimaisemat luo erinomaiset mahdollisuudet!


Katri Tirkkonen


Klinikkaeläinhoitaja

 

Eläinten parissa työskentely on ollut haaveenani ja tähtäimenä pikkutytöstä lähtien. Klinikkatyöskentelyyn pääsin tutustumaan jo 9-luokkalaisena, kun suoritin TET-harjoittelun ja kahden viikon kesätyöjakson Kajaanin kunnaneläinlääkärin vastaanotolla.
Ylioppilaaksi kirjoitin Kajaanin lukiosta keväällä 2011, ja syksyllä 2012 aloitin eläinhoitajaksi opiskelun Kainuun ammattiopistossa. Opiskelut painottuivat pieneläimiin ja suurimman osan harjoitteluista tein tuolloinkin eläinlääkärin vastaanotolla. Tutuksi tulivat myös tavallisimmat talli- ja navettatyöt koulun tilalla työskennellessä.
Valmistuttuani perustutkinnosta pääsin heti seuraavana syksynä aloittamaan erikoistumisopinnot klinikkaeläinhoitajaksi Ylä-Savon ammattiopistossa Iisalmessa, ja ammattinimikkeen sain suoritettuani näytön hyväksytysti marraskuussa 2015. Ensimmäinen vakituinen työpaikka löytyi nopeasti Loimesta, ja täällä pääsin aloittamaan tammikuussa 2016.

 

Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä uuteen kotikaupunkiin tutustuen. Omia lemmikkieläimiä minulla ei tällä hetkellä ole, mutta haaveissa olisi jossain vaiheessa hankkia kaveriksi koira. Tai useampi, ja miksei kissakin… ja kani!


Asta Hietala


Klinikkaeläinhoitaja

 

Suoritin maatalousalan perustutkinnon (eläintenhoidon koulutusohjelma) vuonna 2011, ja eläintarhaeläinten hoitamisen osaamisalan ammattinäytön vuonna 2014. Monenlaisten työssäoppimispaikkojen (muun muassa eläinklinikka, hevostalli, lammastila) lisäksi olen työskennellyt eläintarhoissa, sekä eläinkaupassa. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi Eläinklinikka Loimessa oppisopimuksella elokuussa 2017.

 

Tällä hetkellä kotonani ilostuttavat koira, kissa, sekä kanit. 


Valeria Sevrjugina


Klinikkaeläintenhoitaja, opiskelija

 

Olen aina halunnut työskennellä eläinten kanssa. Valmistuin eläintenhoitajaksi Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolta, Kokemäellä keväällä 2017. Nyt työskentelen oppisopimuksella eläinklinikka Loimessa. Itsellä on kaksi valkoistapaimenkoiraa ja kissa, sekä suunnitelmissa leopardigekon tai parta-agaman hankinta.


Anniina Ahlqvist


Klinikkaeläintenhoitaja

 

Olen valmistunut helmikuussa 2018 klinikkaeläintenhoitajaksi Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistosta Tampereelta. Täällä Loimessa olen työskennellyt lokakuusta 2017 asti. Aikaisempia opintoja minulla on takana ylioppilastutkinto vuodelta 2013 ja maataloustalan perustutkinto (eläintenhoidon osaamisala) vuodelta 2016. Olen ollut työharjoitteluissa opiskelujen aikana eläinkaupassa, tallillla, navetassa ja kolmella eri eläinklinikalla.

Olen kotoisin Imatralta. Lemmikkejä on ollut melkein koko elämäni ajan ja tällä hetkella arkea ilahduttaa kääpiöluppa Pelle ja koira Luna. Harrastuksina on ratsastus, jota olen harrastanut melkein 15 vuotta, sekä lenkkeily.


Terhi Valli


Pieneläinhoitaja

 

Olen valmistunut vuonna 1999 pieneläinhoitajaksi Pohjois-Savon ammatillisesta instituutista Peltosalmelta. Olen toiminut alalla opettajana sekä usealla eri klinikalla vuosien varrella.  Olen myös suorittanut seminologin ammattitutkinnon vuonna 2014. Viime vuodet olen työskennellyt seminologina Etelä-Karjalassa. Loimessa olen aloittanut pieneläinhoitajana toukokuussa 2018.

Vapaa-ajan täyttää tehokkaasti kolme terrieriä sekä näyttelyharrastus. Lisäksi erilaiset luovat harrastukset kuuluvat arkeen.Eläinklinikka Loime
 Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta
 010 505 6750
 info@loime.fi