Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Avoimet työpaikat

Eläinlääkäri

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia eläinlääkärin työpaikkoja. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen tuula.hyyrynen@loime.fi ja ilmaista kiinnostuksesi. 

 

Klinikkaeläinhoitaja

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia eläintenhoitajan työpaikkoja.  Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen osmo.hyyrynen@loime.fi ja ilmaista kiinnostuksesi. 

 

Työharjoittelu

Eläinlääkärin työharjoittelu

Voit tulla meille suorittamaan eläinlääketieteen lisensiaatti -tutkintoon sisällytettävän työharjoittelujakson.

Kysy lisää:
Osmo Hyyrynen
Klinikkamanageri
osmo.hyyrynen@loime.fi
0504314304

Eläintenhoitajan työharjoittelu

Jos olet opiskelemassa maatalousalan perustutkintoa tai eläintenhoitajan ammattitutkintoa, voit hakea meille työharjoitteluun.

Harjoittelujakso on osa eläintenhoitajan perustutkintoa ja eläintenhoitajan ammattitutkintoa. Hoitajiemme opastuksella pääset harjoittelijana mukaan klinikkamme arkeen oman osaamistasosi mukaisesti. Käytännön työssä opit eläinlääkärin avustamista toimenpiteissä, laboratorio- ja röntgentyöskentelyä, asiakaspalvelua jne.

Harjoittelijoita opastaessamme haluamme kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalvelutaitoihin, huolellisuuteen ja täsmällisyyteen työtehtävien suorittamisessa, potilasturvallisuuteen, työturvallisuuteen ja aseptisiin työskentelytapoihin.

Jos haluat meille harjoitteluun, lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä halutessasi CV, sähköpostilla osoitteeseen info@loime.fi Kysy harjoittelupaikkaa mahdollisimman ajoissa! Kutsumme papereiden perusteella haastatteluun harjoittelupaikkaa hakevat.