Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Avoimet työpaikat

Etsimme klinikkaeläinlääkäriä

Työnkuvaus

Etsimme eläinlääkäriä vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan työyhteisöömme, iloiseen yliopistokaupunkiin. Klinikkaeläinlääkärinä pääset tekemään ja kehittämään kykyjäsi ja työintohimojasi. Tarjoamme kokeneen ja innostuneen henkilökunnan tuen, viihtyisän työympäristön sekä avoimen ja keskustelevan työyhteisön, jonka sydämen asiana on ylläpitää ja kehittää hyvää työilmapiiriä. Työtahtiisi voit vaikuttaa itse ja voit tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Palkka muodostuu takuupalkasta ja provisiosta.

Emme odota sinulta ihmetekoja. Avoimuus ja myötävirtainen asenne työhön, työkavereihin ja asiakkaisiin helpottaa meidän kaikkien työpäivää. 

Praktiikan varustus

Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä ja seitsemän hoitajaa. Tilat ovat avarat, toimivat ja viihtyisät. Klinikalla on röntgenlaitteisto, hammashoitoyksikkö ja hammasröntgen, hyvä leikkaussalivarustus, laadukas ultraäänilaite ja tähystyslaitteisto sekä kattava talonsisäinen laboratorio.

Lisätietoja: tuula.hyyrynen@loime.fi

 

Haemme klinikkaeläinhoitajaa

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva itsenäinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka.  

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme asiakaspalvelusta pitävää, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme että klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi haluat olla aktiivisesti kehittämässä omaa osaamistasi ja yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille.   

Klinikkamme työvuorot ovat arkisin klo 7:30-20, kahdessa vuorossa. 

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja ja pehmytosakirurgisia toimenpiteitä sekä kattavia kuvantamispalveluita. 

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (kts. esittelyvideo https://www.youtube.com/embed/Ng6550e4SRI , tai www.loime.fi) 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 20.8.2022 mennessä sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi 

 

Työharjoittelu

Eläinlääkärin työharjoittelu

Voit tulla meille suorittamaan eläinlääketieteen lisensiaatti -tutkintoon sisällytettävän työharjoittelujakson.

Kysy lisää:
Osmo Hyyrynen
Klinikkamanageri
osmo.hyyrynen@loime.fi
0504315405

Eläintenhoitajan työharjoittelu

Jos olet opiskelemassa maatalousalan perustutkintoa tai eläintenhoitajan ammattitutkintoa, voit hakea meille työharjoitteluun.

Harjoittelujakso on osa eläintenhoitajan perustutkintoa ja eläintenhoitajan ammattitutkintoa. Hoitajiemme opastuksella pääset harjoittelijana mukaan klinikkamme arkeen oman osaamistasosi mukaisesti. Käytännön työssä opit eläinlääkärin avustamista toimenpiteissä, laboratorio- ja röntgentyöskentelyä, asiakaspalvelua jne.

Harjoittelijoita opastaessamme haluamme kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalvelutaitoihin, huolellisuuteen ja täsmällisyyteen työtehtävien suorittamisessa, potilasturvallisuuteen, työturvallisuuteen ja aseptisiin työskentelytapoihin.

Jos haluat meille harjoitteluun, lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä halutessasi CV, sähköpostilla osoitteeseen info@loime.fi Kysy harjoittelupaikkaa mahdollisimman ajoissa! Kutsumme papereiden perusteella haastatteluun harjoittelupaikkaa hakevat.