Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi
Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi

Pieneläinpalvelut

Leikkaukset

Pieneläinten peruskirurgisten toimenpiteiden (eri eläinlajien steriloinnit, kastroinnit, haavojen ompelut sekä kasvainten ja uudismuodostumien poistot) lisäksi klinikalla voidaan tehdä myös vaativampia pehmytosakirurgisia leikkauksia (mm. anaalirauhasten poistot, tyrät, virtsakivien poisto rakosta, suoliston alueen vierasesine- ja torsioleikkaukset, korvakäytävän avarrusleikkaukset (Zepp) ja luomien korjausleikkaukset).

 

Luukirurgiset potilaat (lähinnä traumaattisia varvas- tai häntäamputaatiota lukuun ottamatta) joudumme ohjaamaan erikoiseläinlääkäreiden vastaanotolle.

 

Hätäleikkauksia lukuun ottamatta koirat pidetään paastonneena vähintään 10 tuntia, kissat 6 tuntia ennen toimenpidettä.  Vettä saa olla saatavilla. Mikäli eläimen kunto sallii, se kannattaa ulkoiluttaa ennen leikkausta rakon ja suoliston tyhjentämiseksi. Jos jyrsijä ja jäniseläin nukutetaan, varaa sille matkaan jotain tuttua purtavaa, jota se voi alkaa nakertaa, kun se herää klinikalla. 

 

Pyrimme tekemään leikkaukset päivällä, jotta eläin on hereillä kotiin lähtiessä. Omistajan ei myöskään tällöin tarvitse ottaa vapaata leikkauspäiväksi. Klinikalla on tilat (heräämö/päiväsairaala), jossa potilas voi rauhassa heräillä.Eläinklinikka Loime
 Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta
 010 505 6750
 info@loime.fi