Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi
Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta 010 505 6750 info@loime.fi

Pieneläinpalvelut

Rehu- ja tarvikemyynti

Eläinklinikalle otetaan myyntiin sairauksien tukihoitoihin ja ennaltaehkäisyyn suunniteltuja rehuja sekä rajoitetussa määrin muita eläinten hyvinvoinnin ylläpitoon suunniteltuja tarvikkeita. Tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä Specific`in ja Hill`sin eläinruoat, sekä erilaisia hoitoaineita koirille ja kissoille (korvapuhdisteet, ihon ja turkin hoitotuotteet yms.).


Hill`s Prescription Diet

Prescription Diet tarjoaa laajan, kliinisesti testattujen ruokien sarjan, joka lievittää sairaiden lemmikkien yleisimpiä terveysongelmia.

Sarjaan kuuluu maukkaita terapeuttisia kuiva- ja tölkkiruokia, jotka osaltaan hoitavat esim. erilaisia virtsatievaivoja, iho-ongelmia, munuaissairautta, niveliä, ruuansulatuskanavan sairauksia ja lihavuutta.

Esimerkiksi ylipainoiselle koiralle on tarjolla Metabolic-ruoka, joka hoitaa ylipaino-ongelmaa sekä Metabolic Plus (+) Mobility joka hoitaa ylipainon lisäksi nivelsairauksia.

Hill’s Prescription Diet-ruuille annamme täyden tyytyväisyystakuun.

Lue lisää Hill’s Prescrition Diet -ruokasarjan tuotteista ›

 

 

Hill`s bonussysteemi

Hill`sin bonussysteemissä saat yhden leiman kutakin 25€ ostosta vastaan (50€:n ostos on kaksi leimaa, 75€:a kolme leimaa, jne.). Kun olet kerännyt 10 leimaa saat 25€:a bonusta. Leimat on kätevintä kerätä Hill`sin sovelluksella, jonka voit ladata älypuhelimeesi lähettämällä tekstiviestin "HILLS Etunimi Sukunimi" numeroon 044 7447008.  Specific ruoat


Specific`illä on laaja valikoima sekä päivittäisruokia, että sairauksien tukihoitoihin tarkoitettuja terapeuttisia ruokia. Lisäksi Specific`iltä löytyy päivittäinen täysravinto-luomuruoka koirille (Organic with Beef), sekä kissoille (Organic with Beef ja Organic with Chicken). 

 

Kaikilla Specific-ruuilla on maistuvuustakuu: mikäli lemmikkisi ei syystä tai toisesta suostu syömään hankkimaasi ruokaa, voit palauttaa sen meille (sisällöstä oltava 3/4 jäljellä).

 

 

Specific bonussysteemi

Kun keräät kanta-asiakaskortille leimat ostamistasi rehusäkeistä, saat joka kymmenennen säkin ilmaiseksi!  Eläinklinikka Loime
 Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta
 010 505 6750
 info@loime.fi